20+ éves szakértelem az Ön biztonságáért

Szakértő kollégáink és mérnökeink szakmai tudásukat folyamatosan fejlesztik, évről-évre speciális továbbképzéseken, szakmai napokon és kiállításokon keresik a legjobb megoldásokat.

Az EXTRICO név 2011 óta stabil és megbízható megoldást jelent a személyi- és vagyonvédelem, a riasztó- és kamerarendszerek, a beléptetési megoldások, a tűzvédelmi rendszerek, és az egyedi informatikai hálózatok és rendszerek világában.

Több száz elégedett ügyfél

Több száz elégedett ügyfelünk körében tudhatunk kisebb-nagyobb intézményeket, üzleteket, multinacionális cégeket, építőipari- és generál kivitelező cégeket, gyárakat, logisztikai cégeket, raktárakat, irodaházakat, oktatási intézményeket, önkormányzati intézményeket, kórházi- és egészségügyi intézményeket, garázsokat, mélygarázsokat, autószalonokat, valamint olyan vállalkozásokat is, akik számára egyedi és komplex informatikai megoldásainkat és hálózataik kiépítését biztosítottuk.

Hosszútávú, megbízható segítség

Cégünk legnagyobb erőssége, hogy komplex, egyedileg az ön cége igényeire szabott és hosszú távon is megbízható megoldásokat képviselünk. A jelenlegi rendszereinek felülvizsgálatával, szakmai tanácsadással, tervezéssel, kivitelezéssel és hosszú távú, megbízható karbantartással egyaránt foglalkozunk. Így ön is biztos lehet abban, hogy személyi- és vagyonvédelmi, informatikai, tűzvédelmi, napelemes és biztonságtechnikai kérdésekben értékei a legjobb kezekben lesznek.

Ön is bízhat bennünk

Magyarország pénzügyileg legstabilabb vállalkozásai között